Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Utazás alapadatai 2339

3 csillag
Busz
1 felnőtt
2021-06-23, 4 nap / 3 éj
3* szállodában a Garda-tó környékén
Ellátás nélkül
Egyágyas Szállodában

Észak-Olaszország gyöngyszemei

Padova, Garda-tó, Milánó, Verona

 

Észak–Olaszország egyik legszembetűnőbb jellegzetessége a földrajzi sokszínűsége, hiszen a táj alpesi hegyekkel és a gleccsertavakkal valamint az Adria és az olasz Riviéra napsütötte partvidékével is büszkélkedik. A régió városai és tájegységei kulináris élvezetekre és kulturális értékek felfedezésére nyújtanak lehetőséget. A gleccsertavak közül a legnagyobb a lombardiai tartományban található Garda-tó, amelyet északról az Alpok csúcsai, délről a lapos síkság határol. Kertek, gyümölcsösök és erdők szegélyezik a partjait, amelyek festői hátteret nyújtanak a pihenés és kikapcsolódás céljából idelátogatók számára.

2021. június 23-26.
                 augusztus 04-07.
              október 20-23
.

 4 nap / 3 éj
Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

 

Csatlakozási lehetőségek:     Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Budapest, M7 és M70 autópálya pihenői

 

1. nap: Debrecen – Nyíregyháza – Budapest – Ljubjana – Padova

Indulás a kora hajnali órákban. Utazás Szlovénián át, útközben rövid pihenőkkel. Késő délután érkezés Padovába, Szent Antal városába. Európa legnagyobb terén, a Prato della Valle téren kezdjük sétánkat, ahol Báthori István erdélyi fejedelem szobra előtt tisztelgünk. Látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájába, a Szent Antal Bazilikába, ahol a magyar és osztrák kápolnát keressük fel. Estére érkezés a Garda tó környéki szállásra (3 éj).

 

2. nap: Sirmione – Garda-tó – Malcesine

Ezen a napon lehetőség van pihenni vagy résztvenni egy egész napos Garda-tó környéki kiránduláson. Reggeli után elindulunk a Garda-tó déli csücskében található hangulatos városkába, Sirmionéba. Az üdülőközpont természeti szépségét és gyógyvizeit már az ókorban felfedezték. A város - egykori halászfaluból - napjaink egyik legnépszerűbb üdülővárosa lett. Szabad program, illetve fakultatív motorcsónakázás a tavon. Továbbutazunk Bardolinoba, ahol megismerkedünk az olívaolaj készítésének rejtelmeivel. Továbbhaladva a tavat körülölelőGardesana úton Malcesinébe jutunk, melynek középkori óvárosát tekintjük meg. A tó partján egy, a tóba nyúló sziklán magasodik Malcesine vára, a Scaligeri vár. A tökéletesen helyreállított várban különböző kiállításokat láthatunk. A torony tetejéről teljes és lenyűgöző panoráma nyílik az egész környékre, a tóra és a Monte Baldo csúcsára. Este visszautazás a szálláshelyünkre.
Fakultatív program ára:10.000 Ft / fő + belépő (minimum 20 fő)

 

3. nap: Milánó

Reggeli után Olaszország második legnagyobb városába, Milánóba indulunk. Milánó az a hely, ahol összefonódik a csillogás a műemlékekkel, a kultúrával. Városnézés során megismerkedünk a legfőbb látnivalókkal: a híres Dómmal, mely a világ negyedik legnagyobb székesegyháza, a Galleria Vittorio Emanuele II elegáns üzleteivel és vendéglőivel, a világhírű Scalával, amely az operaművészet vezető teátruma. Rövid sétával elérjük a Castello Sforzescot, a milánói hercegség tündöklésének és bukásának színterét. Közös séta után szabadprogram, melyen belül lehetőség van Leonardo 'Utolsó vacsora' című festményének megtekintésére. Este visszautazás a szálláshelyünkre.

 

4. nap: Verona – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen

Reggeli után a szerelmesek városába, Veronábaérkezünk. A vörös téglaváros számos látnivalót rejteget: Piazza delle Erbe (Piac tér), Piazza dei Signori „Verona szalonja”, Scaligeri palota és kápolna, Júlia háza, Dóm, Aréna. Érkezés rövid pihenőkkel Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 92.000 Ft / fő
(a részvételi díj 30 fő fizető utasra van kalkulálva)
 

Részvételi díj tartalmazza:

- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező autóbusszal

- 3 éj 3* szállodában a Garda-tó környékén

- idegenvezetés, szervezési díj és ÁFA

 

Külön fizetendő:

- fakultatív félpanzió (3 reggeli + 3 vacsora): 18.000 Ft / fő
   

- belépők és járulékos költségek kb. 150 euró / fő
 (minden utas csak azt a belépőt fizeti, ahova szeretne bemenni) 

- BBP biztosítás, Sztornó biztosítás (Irodánkban köthető)

 

Egyágyas felár: 26.000 Ft / fő
(csak annak az utasnak kell fizetni, aki egyedül alszik egy szobában)

 

Érintett területek

 • Olaszország
 • Milánó
 • Sirmione
 • Verona
 • Lombardia
 • Velence és környéke (Veneto, kivéve Észak-Adria)
 • Garda-tó
 • Bardolino

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
még töltünk