Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Advent Bécsben és Schönbrunn

Utazás alapadatai 2317

Időpontok: 2021.12.04.

Utazás: autóbusszal

Részvételi díj: 7 300 Ft / fő, mely tartalmazza az utazást és az idegenvezetés költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza az útlemondási-és utasbiztosítás költségét (500 Ft/fő 70 éves korig), illetve a belépő árát a kastélyba ( Imperial Tours: kb. 16 EUR/felnőtt, 11,50 EUR/gyermek)!

BBP (baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás) megkötése utazási feltétel(500 Ft/fő/nap).

Útlemondási biztosítás (kötelező): 1,8%

Program:

Indulás reggel 07.00 órakor Tatabányáról, több felszállási lehetőséggel az útvonalnak megfelelően. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Bécsbe a délelőtti órákban, ahol először megkezdjük városnéző sétánkat: Mária Terézia tér, Várkert, Operaház, Kärtner Strasse, Kapucinus templom, Stephansdom, Graben, Várnegyed, Városháza… Ezt követően szabadprogram az adventi vásáron, és Bécs csodálatos karácsonyi díszben pompázó belvárosában. Majd látogatás teszünk Schönbrunnba, ahol lehetőség nyílik kastélylátogatásra az Imperial Tour keretében. A kastély előtt karácsonyi forgatag várja a turistákat. (A programok felcserélődhetnek. Megkérjük kedves utasainkat, hogy a téli évszaknak megfelelően öltözzenek és kényelmes csizmát, cipőt viseljenek.) Visszaindulás a kora esti órákban, hazaérkezés késő este.

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul! A programváltozás jogát fenntartjuk!

Érintett területek

 • Ausztria
 • Bécs
 • Alsó-Ausztria

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk