Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Édes élmények Szerencsen

Utazás alapadatai 2317

Busz
2 felnőtt
2020-09-05, 2 nap / 1 éj
Félpanzió
Két ágyas elhelyezés

 Időpont: 2020.09.05.-06.

Részvételi díj: 29 900 Ft/fő

mely tartalmazza az utazást, szállást 3 csillagos hotelben reggelis ellátással, idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a útlemondási biztosítást, vacsorát (3000Ft/fő) és a belépők költségeit.

Program:

1. nap:

Indulás Tatabányáról a reggeli órákban. Folyamatos utazás Mádra, kisebb szünetekkel. Útvonalnak megfelelően az autópályák parkolóiban felszállási lehetőség.

Először a Szappanműhelybe látogatunk. A kézműves szappanok között mindenki megtalálja saját illat,- szín és stílus világát.A szappanok egy parasztházban készülnek, ahol 21 ország legkülönlegesebb saját készítésű, természetes szappanjait láthatjuk.. A szappanokat kizárólag növényi olajok felhasználásával készítik, semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaznak. Gyógyteákkal, fűszerekkel, gyümölcsökkel, iszappal, agyaggal színezik a szappanokat, melyek hidratáló hatásúak. Megtudhatjuk, melyik, hogy készül, meg is szagolhatjuk őket és természetesen meg is vásárolhatjuk.

Következő állomásunk a mádi Sajtmanufaktúra, ahol különleges sajtokat kóstolhatunk. 2010 óta készítenek friss tejből, nagy gondossággal érlelt tehén- és kecskesajtokat. A tiszta és minőségi tejtől lesz olyan egyedi és karakteres ízvilágú a Mádi Sajt. Készítenek még sajt bonbonokat, amit különböző fűszerekben, magvakban forgatnak meg, sajttortájuk pedig sűrű joghurtból, kéksajt aszú kocsonyával készül.

Indulás Szerencsre, ahol  meglátogatunk egy helyi borospincét, ahol 12 fajta különleges tokaji bort kóstolhatunk és ismerhetünk meg.

Este szálláshely elfoglalása, vacsora.

2. nap:

Reggeli a szálláson.

Mai programunk felfedezni Szerencs városának látnivalóit, köztük a Rákóczi várat, Szerencs vára egy 16. század végén kialakított épület, amely Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfiatalabb vára. Jelenleg a szerencsi várban látható a Zempléni Múzeum képeslapgyűjteménye. Megtekintük a Világörökségi kapuzatot, az út két oldalán 18 méter magas, terméskővel borított, bástyaszerű építmény, amelynek tetején 12 méter magas fából készült díszítmény található. A jobb oldali torony kilátóként is működik. Majd megtekintjük a Kisboldogasszony Római Katolikus templomot, utánalátogatást teszünk a Cukormúzeumba.

Majd részt veszünk a helyi csokoládé manufaktúra  üzem látogatásán, megismerkedhetünk a helyi termékekkel, illetve meg is kóstolhatjuk őket.

Szabad program Szerencs városában, majd a délutáni órákban indulás vissza Tatabányára, érkezés a késő esti órákban.

Időtartam: 2 nap/ 1 éjszaka

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: reggeli

Belépők: Tokaji Borospince látogatása, és 12 fajta különleges tokaji bor kóstolása 4500Ft/fő,

helyi csokoládé manufaktúra  üzem látogatása ,helyi termékek  ismertetése, kóstolása 3500/fő.

3 000 Ft/fő vacsora.

Útlemondási biztosítás: 1,8%

Minimális létszám: 35 fő

Indulás: Tatabányáról

Érintett területek

 • Magyarország
 • Észak-Magyarország
 • Tokaj

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
még töltünk