Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Dobronak-Orchidea Farm és Trópuskert

Utazás alapadatai 2317

DÁTUM VÁLTOZÁS!!

ÚJ DÁTUM:2021.06.27.

 

Dobronak – Orchidea Farm és Trópuskert

 Időpont: 2021.06.27.

Részvételi díj: 10 500 Ft/fő,  mely tartalmazza az utazást, idegenvezetés költségeit.

Nem tartalmazza a útlemondási-és BBP (baleset-,betegség-és poggyász) biztosítást és a belépők költségeit.

 

Program:

Találkozás: Tatabánya Tesco parkoló, a kora reggeli órákban.

Folyamatos utazás Dobronak (Szlovénia) településre. Dobronak egy kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu a szlovén határ túloldalán. Hogy nevét mégis messze földön, rengetegen ismerik, azt két dolognak köszönheti. Az egyik, hogy itt található Közép-Európa egyetlen orchidea farmja, a másik a falu határában elterülő a gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül.

Az "Ocean Orchids" Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozása. A 4 hektáros üvegházban – amelyet geotermikus energiával saját termálkútjukból fűtenek – 160 féle Phalaenopsis orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva számukra. Az orchideák nevelő-csarnokaiba nem léphetünk be, mert a növényekre veszélyes kórokozókat, fertőzéseket vihetnénk be a ruhánkon, cipőnkön, de bekukucskálni azért lehet pár helyen. A látnivalóknak azonban itt nincs vége, az 1500m2-en elterülő trópusi kertet, ahol több mint 400 különböző trópusi növényt szemlélhetünk meg az eredetihez nagyon hasonló körülmények között és méretben.

A farm megtekintése után, ha időnk engedi látogatást teszünk a Bakonaki-tó és Energia Parknál. A Bakonaki- tónál levő Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében a radieszteziológusok és természetgyógyászok, számos, jótékony hatású, földi kisugárzó pontot fedeztek fel, amelyek jótékonyan befolyásolják közérzetünket és egészségünket.

Hazaindulás a késő délutáni órákban .

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Időtartam: 1 nap

Utazás: autóbusszal

BBP biztosítás: kb. 500 Ft/fő/nap

Útlemondási biztosítás: 1,8%

Minimális létszám: 35 fő

Indulás: Tatabányáról

Belépő az Orchidea Farmra: kb. 8€/fő idegenvezetéssel (Orchidea vásárlási lehetőség 2,5€ kedvezménnyel, helyszínen fizetendő)

Érintett területek

 • Szlovénia
 • Dobronak
 • Muravidék

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk