Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Dobronak - Orchidea Farm és Trópusi kert

Utazás alapadatai 2317

Busz
2 felnőtt
2020-09-13, 1 nap
Ellátás nélkül
1 napos út

Időpont: 2020. szeptember 13.

Részvételi díj:  10.500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az utazást és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a stornó- és baleset-,betegség és poggyászbiztosítás (BBP) és a belépők költségeit!

BBP biztosítás: kb. 500 Ft/fő/nap

Stornóbiztosítás: 1,8% (kötelezően fizetendő)

Program:

Találkozás: Tatabánya Tesco parkoló, a kora reggeli órákban.

Folyamatos utazás Dobronak településre. Dobronak egy kicsi, még ma is főleg magyarok lakta falu a szlovén határ túloldalán. Hogy nevét mégis messze földön, rengetegen ismerik, azt két dolognak köszönheti. Az egyik, hogy itt található Közép-Európa egyetlen orchidea farmja, a másik a falu határában elterülő a gyógyító energiákkal rendelkező erdő a Bakonaki-tó körül.

Az "Ocean Orchids" Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő vállalkozása. A 4 hektáros üvegházban – amelyet geotermikus energiával saját termálkútjukból fűtenek – 160 féle Phalaenopsis orchideát termesztenek, trópusi körülményeket biztosítva számukra. Az orchideák nevelő-csarnokaiba nem léphetünk be, mert a növényekre veszélyes kórokozókat, fertőzéseket vihetnénk be a ruhánkon, cipőnkön, de bekukucskálni azért lehet pár helyen. A látnivalóknak azonban itt nincs vége, az 1500m2-en elterülő trópusi kertet, ahol több mint 400 különböző trópusi növényt szemlélhetünk meg az eredetihez nagyon hasonló körülmények között és méretben.

A farm megtekintése után, ha időnk engedi látogatást teszünk a Bakonaki-tó és Energia Parknál. A Bakonaki- tónál levő Szt. Vid kápolna és Vid kút közelében a radieszteziológusok és természetgyógyászok, számos, jótékony hatású, földi kisugárzó pontot fedeztek fel, amelyek jótékonyan befolyásolják közérzetünket és egészségünket.

Belépő az Orchidea Farmra: kb. 5€/fő idegenvezetéssel (Orchidea vásárlási lehetőség 2,5€ kedvezménnyel, helyszínen fizetendő)

Hazaindulás a késő délutáni órákban .

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul!

Érintett területek

 • Szlovénia
 • Dobronak
 • Muravidék

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
még töltünk