Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Advent Zakopaneban decemberben

Utazás alapadatai 2317

Időpont: 2019.12.06-08. (3 nap/2 éj)

Utazás: autóbusszal

Szállás: panzióban

Ellátás: reggeli

Részvételi díj: 31 900Ft / fő + belépők ( kb. 7 €/fő+70 PLN )

A részvételi díj tartalmazza az utazás , a szállás reggelivel és az idegenvezető költségeit.

Nem tartalmazza a BBP és útlemondási biztosítást.

Útlemondási biztosítás (kötelező): 1,8%

BBP biztosítás: 500 Ft/fő/nap

Program:

1. nap : Indulás a kora reggeli órákba Tatabányáról. Utunk első állomása Árva vára. Látogatásunk során megtekintjük a barokk kápolna oltárát, a lovagtermet, képgalériát, fegyvertárat, a korabeli szobák bútorait és értékes régészeti és néprajzi leleteket, a gyűjteményes kiállítást a belsejében. A kastélyba történő feljutás fáradságáért bőven kárpótol a nagyszerű kilátás. Különösen igaz ez a fellegvárra. A vár látogatása után folytatjuk utunkat Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, Zakopaneba. Szálláshely elfoglalása.

2. nap : reggeli a szálláson. Séta a gorál stílusú házak között,majd megtekintjük a II.János Pál pápa menekülésének emlékére állított Fatimai Szűzanya templomot és a mellette található „hősök temetőjét”, majd szabad program a városban, melyet Lengyelország egyik kulturális központjaként tartanak számon, helyi piac felkeresése, ahol ízletes, tradicionális sajtokat, kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőrárukat vásárolhatunk, vagy lanovkával felmegyünk Kasprowy Wierch csúcsra (Gáspár-Csúcs. 1987m) ahonnan gyönyörű panoráma nyílik mind a Tátrára, mind pedig a város felé. Hó esetén lehetőség nyílik lovas szánozásra is a városban.

3. nap: reggeli a szálláson, majd még egy kis szabad program, amit még elfelejtettünk esetleg az elmúlt napokban elfelejtettünk megvenni A kora délutáni órákban indulás haza. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a késő esti órákban. A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A programváltozás jogát fenntartjuk! A program minimum 35 főtől indul!

Érintett területek

 • Lengyelország
 • Zakopane
 • Kis-Lengyelország - Tátra

További ajánlatok (időpontok és árak)

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk