FONTOS TÁJÉKOZTATÓ KORONAVÍRUS

Kedves Utasaink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket/Benneteket, hogy a koronavírus miatti rendkívüli helyzetre való tekintettel, irodánk 2020. március 16-tól határozatlan ideig nem bonyolít személyes utaskiszolgálást, úgynevezett „home office” üzemmódra állunk, így otthonról fogunk dolgozni!
Ennek értelmében a munka természetesen nem áll meg, hiszen a bizalmuknak/bizalmatoknak hála nagyon sok foglaláson kell, hogy dolgozzunk, hogy a lehető legjobb megoldásokat megtaláljuk! Természetesen mobilokon, emailen, messengeren elérhetőek leszünk, telefonszámainkon a már megszokott nyitvatartási időnkön túl is rendelkezésre állunk!
Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni - Utasaink biztonságát szem előtt tartva, hiszen most ez az első – hogy, megtaláljuk a legjobb megoldást, akár egy későbbi időpontra átfoglalásra, akár lemondásra kerüljön sor. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a későbbi indulási időpontok esetleges lemondását jól fontolják meg, lemondási terv előtt egyeztessünk mindenképpen, hiszen a szervező irodák is gőzerővel azon dolgoznak, hogy lemondási feltételeiken könnyítsenek, az Utazók utazásuk előtt minél rövidebb időponttal akár kötbérmentesen elállhassanak az adott utazásuktól!
Saját szervezésű utazásaink esetén is a biztonság az elődleges, így amennyiben úgy ítéljük meg a megfelelő hatóságokkal, szervekkel konzultálva, hogy egy adott utazásunkat nem indítjuk, úgy azonnal felvesszük a kapcsolatot érintett Utasainkkal!
Nagyon köszönjük a megértésüket, türelmüket, belénk fektetett bizalmukat!

Elérhetőségeink, melyeken most rendelkezésre állunk:

Szöllősiné Derecskei Zsuzsanna: +36 70 341 9995
Udvari Katalin: +36 70 342 0322 és/vagy +36 70 883 7735
Herbert Melinda: +36 20 321 3419
Email: turulbusz@gmail.com, turulbusz2@gmail.com
www.turulbusz.hu, www.olcsoegzotikusok.hu

 

Reméljük, hogy mihamarabb újra találkozunk!